SHARE

**SEBELUM MEMBELI….. BACA DULU DI SINI SEBELUM ADA PERTIKAIAN DI KEMUDIAN HARI**

– Di ingatkan check stok hari ini untuk pembayaran hari ni…

Esok stok dah berubah biasanya (kena check stok balik) Kami setiap masa berniaga tanpa henti dan stok akan sentiasa bertukar dan berubah dari semasa ke semasa … yer!

– No booking (stok terhad) Booking with payment sahaja. Dah confirm buat payment cepat dan bagi detail. Tiada jaminan stok masih ada di atas kelewatan. Terutama pada barangan ready stok. Apatah lagi yang pre order.

SERIOUS BUYER ONLY! Harga tetap. Tiada tawar menawar. Tanya stok bila nak buat payment sahaja. Kalau tidak, order di kira batal. Kerjasama amat dihargai.

-Refer ukuran yang diberi dengan betul. Pakaian yang tak muat, tak akan dipulangkan / diganti (samada dalam bentuk wang/item yang lain. Kecuali rosak disebabkan faktor pengilangan atau kesilapan supplier. Kos pos hantar dtanggung oleh pembeli.

-Jika pembeli silap pilih saiz walau dah di ingatkan berulangkali… tak boleh tukar saiz atau tukar barang lain kecuali pembeli sanggup tanggung kos pos dan kos pengurusan 2 kali ganda dari biasa (RM50). Oleh itu check ukuran dengan tepat dan berhati-hati. **Bergantung pada sesetengah supplier… ada yang tak boleh tukar langsung.

-Nak check stok …. send gambar dan nama barang, kod warna & saiz baju jika ada…. Biar cepat sikit kerja kami tau….

-Check stok kadang2 akan ambil masa sikit, setengah hari, satu hari atau lebih. Kami ada banyak barang. So, nak cari stok dan kira tu akan jadi lambat sikit. Harap memahami….

-Harga dan kos pos dah sedia ada yer…. Tak perlu asyik tanya lagi. Kecuali kalau nak beli banyak atau borong. Tanya boleh, untuk kepastian bila nak buat payment jer yer… Faham yer….

-Kadang2 terjadi cross order, terutama pada barang yang laris. Walau dah confirm awalnya barang ada. So, kena bersedia untuk tukar kaler atau tukar yang lain. Kalau tidak pun, kami akan refund balik. Faham yer! Jangan marah-marah… Fikir rasional, saya pun nak rezeki masuk tapi dah tak ada rezeki… berlapang dada lah yer!!!

– Proses mengambil masa 2 -3 hari selepas submit order dan pengeposan biasanya 3-4 hari bekerja ke semenanjung dan 4-5 hari bekerja ke Sabah / Sarawak tak termasuk hari cuti (Sabtu & Ahad) kecuali barang pre-order. Check waktu yang di tetapkan.

– Tracking pos akan diberi selepas 2-3 hari selepas barang di pos. Kalau barang terlalu banyak pengeposan ikut giliran, dahulukan yang dah sedia ada… Kalau barang dah sampai, di harap beritahu saya. Sila tanya no. tracking selepas 2 -3 hari jika barang tak sampai. Kadang-kadang ada yang saya terlepas pandang nak bagi tracking….

-Sekali lagi saya ingatkan.. ~SERIOUS BUYER ONLY~ Dah penat2 check stok tak jadi beli. Ini bukan kaunter pertanyaan untuk saja2 nak bertanya yer…. Harap faham yer!

– Dan yang last sekali nak beritahu…. tak payah tengok dan tanya stok baju yang lama-lama tu…. confirm dah habis. Stok terkini, 1 – 2 bulan dari sekarang…. tau!

Untuk pertanyaan barang dan pakaian yang dijual sertakan :

4. Saiz barang/pakaian(jika ada)

5. Hal2 yang berkaitan…

-Kerjasama anda sangat dihargai….

(Sebarang call tidak akan di layan)

Email : noorakma309@gmail.com

– Untuk tempoh yang terhad, pengambilan agent dropship kini di buka. Untuk yang berminat sila whassap admin untuk T & C. Sekian… 🙂

Source

http://www.nurbeautyanggun.com/2018/04/kebaya-nona.html