SHARE

Dags att gå igenom mitt skönhetsskräp.

Jag frågade er på Instagram (@femmefam.se) om ni gillar empties-inlägg, och nästan 95% av er som röstade gillar’t!
Så grab a snack, grab your kids, grab your wife. 

Bomb Cosmetics Miss Vintage bath salt

Bomb Cosmetics har snabbt blivit ett av mina favoritmärken när det kommer till badprodukter! Jag älskar deras tvålar, och detta badsaltet är så. himla. härligt!

Du behöver bara pyttelite för att hela badrummet ska dofta gott, så heads up till er med känslig näsa!
Lite räcker långt, och din hud blir ungefär lika mjuk och go som en hundvalps mage.

Lernberger Stafsing Hairfume & Hairspray

Lernberger Stafsing tillverkar Sveriges bästa hårstylingsprodukter, tycker jag. Dessa travel size-produkterna har jag för det mesta med mig i min väska och jag kommer definitivt köpa båda igen.

Hårsprayet håller länge, och “mycket”.. Med det menar jag att du kan göra i princip vilken frisyr du vill – även med tjockt och tungt hår som jag har – och hårsprayet håller allt på plats.

Hairfume är en hårparfym som doftar helt jäkla magiskt. Behöver man en hårparfym? Nej. Detta är hårvårdsvärldens version av inredningsvärldens “lull lull”.. Ingen behöver lull lull, men fy fan va trist livet är utan.

ACASIA Recovery mask

Jag vill börja med att säga att detta egentligen inte är en mask anpassad för min hudtyp, och du borde ta mitt omdöme med en nypa salt.

Eftersom min hudtyp är oljig använde jag bara den här masken efter dermapen när min hud är som torrast. Tyvärr upplevde jag inte att den gjorde något speciellt. Men som sagt, den är inte anpassad för min hudtyp. 🙂

Charles Worthington everyday gentle detangling mist

Har inte testat silvershampoot till höger ännu

Brittiska Charles Worthington är ett relativt nylanserat märke på den svenska marknaden. De har ungefär en miljon olika hårvårdsserier med mängder av produkter.

Mitt hår är långt, tätvuxet med något grövre hårstrån än det typiskt skandinaviska håret. En sånhär leave in-spray räcker i regel ungefär en månad för mig, men eftersom den här sprayen är anpassad till finare hår har jag använt extra mycket. Till mig var den inte tillräckligt rejäl och jag kände egentligen inte någon skillnad alls. Ni med tunnare hårstrån får gärna berätta vad ni tyckte! 🙂

RMS Beauty signature set mod collection

Detta är min sista produkt från RMS Beauty, och jag kommer aldrig mer köpa något från det märket. Den främsta anledningen är att jag vill ta starkt avstånd från deras konspirationsteoretiska och närmast sektliknande marknadsföring på sociala medier som innefattar obehagliga saker som påhittad fakta och blockering av folk som påpekar att faktan är påhittad.

Produkten är bra, men det finns många andra märken med lika bra produkter. Exempelvis Tata Harper som numera finns hos NK. De har samma prissättning, koncept, formula och många dupes. Enjoy!

Source