SHARE

Na de leuke beauty workshop Cosmetisch Koken met Beauty Kitchen kregen wij een geweldige Raw Inventions box mee, vol met alle producten waarmee wij thuis zelf verder mee konden kokkerellen. Ik zal jullie laten zien wat er allemaal in deze DIY kit zit!

In deze Raw Inventions kit zit alles waarmee je zelf je skin & bodycare mee kan maken. Super leuk om zelf mee aan de slag te gaan, maar ook om cadeau te geven. De metalen box op zich vind ik al een en al vrolijkheid uitstralen.

Wat zit er allemaal in?

  • Een boekje met allerlei beauty DIY recepten
  • 200ml lotionbasis voor crèmes, lotions & maskers
  • 200ml wasbasis voor haar, lichaam en gezicht
  • 4ml Inspire Me essentiële olie
  • 4ml Abyssinian Oil
  • 6 g bijenwas
  • 16 g cacaoboter
  • 14 Flesjes en potjes
  • 2 Pipetjes
  • Labels

De body wash, het masker en de scrub hadden wij die dag samen met Jo-Anne Chidley van Beauty Kichen gemaakt. Vooral de scrub en het masker vond ik zalig!

Ook heel praktisch, de bijenwas & cocao butter zijn al klein gemaakt, dus lossen sneller op als je ze verwarmd.

Producten waar geen water in zit (of fruitsap) zijn in principe 3 jaar houdbaar. Oliën blijven gewoon heel lang goed.

Ik kan nog wel vooruit met mijn scrub!

Hier verteld Jo -Anne alles over deze kit. Zij mistte in de beauty industrie ook de fun, zoals zij dat zelf zegt. Zelf aan de slag met jouw eigen bedenksels. En nu begrijpen jullie ook wat ik steeds bedoel met haar heerlijke accent!

Ook kregen wij deze Spoil Me Princess Kisses Bath Bomb mee. Deze zit overigens niet in de kit.  Omdat ik geen bad heb heb ik hem gewoon doormidden gehakt en 2 keer voor een voetenbadje gebruikt. Heerlijke frisse en zachte voetjes als resultaat! Ook zalig als je vermoeide, opgezette voeten hebt…

Al met al een super leuke box!

#rawinventors

Beauty Kitchen Raw Inventions Beauty Kit €50/  Te koop bij Holland & Barrett  

Source